Mochetele din birouri vor arata ca noi daca veti bate palma cu o firma spalare curatare mochete birouri Bucuresti

In multinationale si in general in cladirile de birouri mari, unde sunt foarte multi angajati care se misca dintr-un birou in altul si e agitatie in general peste tot, covoarele au fost inlocuite de mochete. Mocheta este un fel de covor mai micut, cu suprafata la fel de placuta la atingere, din fibre mai rezistente, cu o tesatura uniforma si mai usor de curatat. Cu timpul insa si mocheta se murdareste, retine praful, insa nu iese din ea pana la urmatoarea aspirare sau spalare. Mochetele sunt destul de greu de curatat prin metode normale, timpul alocat spalarii si curatarii este considerabil, nu prea e timp de asa ceva mai ales cand ai foarte mult de lucru si angajatii sunt intr-o continua miscare. Curatarea lor rapida este posibila totusi fara prea mare efort din partea dvs. prin intermediul firmelor care se ocupa de spalare curatare mochete birouri Bucuresti.

Pe langa faptul ca toate substantele folosite sunt ecologice, firmele de curatenie au si oameni suficient de multi ca sa termine treaba repede si sa nu afecteze lucrul in cladirile de birouri, dvs. puteti stabili cand vreti sa aiba loc curatenia, firma va veni si va evalua ce are de facut si va stabili un pret si eventual un discount in functie de suprafata si pretentiile clientului. In ziua stabilita pentru spalare curatare mochete birouri Bucuresti angajatii firmei se vor deplasa la sediul dvs. si vor incepe curatenia, vor spala cu spuma uscata si vor usca rapid toate mochetele, le vor aspira profesional si le vor scoate tot praful si mirosurile neplacute. Culorile si tesaturile, fibrele vor fi lasate intacte, substantele folosite la curatare nu ataca mochetele, la final acestea vor fi uscate perfect si vor mirosi placut, vor fi parfumate daca se doreste. Toata operatiunea doreaza destul de putin indiferent cat de multe mochete aveti, daca doriti puteti sa le trimiteti la firma, la sediul ei pentru a fi spalate cu utilaje profesionale si uscate mai eficient, dar e doar alegerea dvs., aceeasi calitate a serviciilor o primiti si la sediul dvs.

Serviciile aditionale sunt taxate separat, daca sunteti multumiti de treaba firmei puteti sa solicitati si curatenie generala, realizata la fel de repede si orice alte facilitati pe care vi le ofera firmele cu experienta, toate la preturi avantajoase.