Care sunt avantajele unor sisteme de automatizare pentru porti batante?

Toata lumea are la casa o poarta. La locuintele simple poarta este simpla, se actioneaza prin deschidere normala cu o yala mai solida, la cele moderne poarta clasica a fost inlocuita cu un model mai sofisticat numit poarta batanta. Portile batante se deosebesc de cele normale prin sistemul electric de deschidere cu ajutorul caruia se pun in miscare automat, sistemul are doua bare metalice, doua fotocelule si telecomenzi, lampi de semnalizare si unitati de comanda.

Automatizarea portilor de mari dimensiuni este recomandata mai ales pentru case sau zone industriale, e mai simplu sa actionezi de la distanta si in siguranta poarta, piesele pentru automatizare porti batante se monteaza rapid si usor pe porti. De ce prefera oamenii portile batante? In primul rand pentru ca ofera confort sporit la actionare, cand e frig afara sau ploaie nu mai e nevoie sa te dai jos din masina, poarta batanta se deschide automat, la o apasare de buton. In al doilea rand siguranta e mai mare dupa montarea portilor batante, ele pot fi legate la sisteme de alarmare, acestea se declanseaza imediat ce simt prezenta unui intrus si impiedica orice intrare neautorizata pe proprietate. In al treilea rand, montarea si punerea in functiune a sistemelor pentru automatizare porti batante este simplificata, kit-urile speciale trebuie alese in functie de greutatea portilor, echipa de specialisti de la firmele care comercializeaza piesele pentru automatizari va pot sfatui pentru a alege mereu cele mai bune piese pentru automatizarea portilor mai grele.

De asemenea, unitatile care permit deplasarea portilor se alimenteaza direct de la sursa de 220V, kit-urile includ unitati centrale, telecomenzi, chei deblocare, suportii de fixare nu au suduri pentru siguranta si mai buna in timpul operarii. Preturile pentru automatizari depind de modelul ales, de functiile suplimentare pe care kit-ul le ofera, de firma care se ocupa de montarea specializata si de marimea si greutatea portilor de automatizat. Pentru oferte de sisteme de automatizare pentru porti batante si accesorii, piese pentru automatizari puteti accesa site-ul oficial divid.ro, magazin online cu piese si sisteme de automatizare pentru toate tipurile de porti.