La ce sa fim atenti cand instalam o camera de supraveghere exterioara

Cand pozitionati camere de supraveghere de exterior in vila dvs. trebuie sa aveti grija foarte mare la instalare camere supraveghere pentru a nu cadea in capcana legislatiei foarte intortocheate a spatiului privat sau in cea a imposibilitatii de a vedea ce e mai important din cauza arhitecturii constructiei dvs.

Inainte de toate, studiati cu mare atentie toata constructia si spatiul din jurul ei ca sa stiti cate camere de supraveghere trebuie sa plasati. Feriti-va de unghiurile care prind si alte proprietati care nu va apartin pentru ca legislatia prevede sanctiuni dure daca apucati sa inregistrati si activitatea din alte spatii decat cel personal. Pe de alta parte, o greseala pe care majoritatea celor care aleg instalare camere supraveghere o fac e sa se gandeasca unde ar vrea ei sa se uite si ce sa vada cand monitorizeaza camerele si zona acoperita. De fapt, ganditi-va intai cam cum opereaza un hot, pe unde ar intra el, ce puncte slabe ar exploata, care sunt unghiurile moarte ale locuintei dvs. In cazul in care o firma specializata se ocupa de montare trebuie sa va tineti de capul specialistilor pentru a monta camerele corespunzator. Foarte important e ca fiecare camera montata la instalare camere supraveghere sa evite orice unghi mort si sa inregistreze exact ce nu inregistreaza precedenta-adica o camera 1 sa mearga cu unghiul pana la un punct, de unde sa vina imediat camera 2, iar camera 3 sa inregistreze doar zona pe care camera 1 si 2 nu o poate cuprinde. Un rol important il are si setul de lentile al camerei alese pentru instalare camere supraveghere, in functie de care veti vedea mai bine sau mai deloc obiectul sau zona pe care vreti sa il/o aveti sub control. Pe final, evitati sa incurcati borcanele, adica sa folositi camere de exterior pentru interior si invers.

Fiecare camera are particularitatile ei, protectia ei, si un anumit unghi si o mobilitate ajustabile sau nu, asa ca nu se potriveste ce poti supraveghea in interior cu ce poti supraveghea in exterior, unde spatiul e mult mai mare. Instalarea, desigur, o va face o firma specializata si nu dvs. pentru ca amplasarea si ajustarea camerelor poate sa faca dintr-un sistem de supraveghere video o unealta foarte buna sau pot fi doar niste bani aruncati in van.