Cum sa ai o nunta cu buget redus la restaurante Bucuresti?

Cine spune ca o nunta trebuie sa fie neaparat una „scumpa”, bugetul alocat sa fie cat mai mare ca toata lumea sa se simta minunat si atmosfera sa fie una foarte primitoare nu are dreptate. Se pot face nunti si cu un buget redus, care sa arate foarte bine, lumea sa se simta excelent si sa se bucure de momentele frumoase in compania mirilor.

Sunt destule restaurante nunti care le permit celor care vor avea petrecerea de nunta sa aduca mare parte din ingrediente si bauturile de acasa, se poate negocia si la pret, aranjamentele din sala pot fi aduse si ele tot de familiile mirilor. Ca sa aveti o nunta de povesti si o petrecere pe cinste in ziua cea mare ar fi bine sa consultati ofertele de la restaurante Bucuresti din timp, sa mergeti sa discutati cu patronii, sa vedeti cum arata salile, cat de repede se pot face meniurile dorite, daca va convine modul in care gateste bucatarul. Restaurantele au destule petreceri tot timpul anului asa ca va puteti rezerva o zi in care sa o organizati pe a dvs. cand nu e o perioada prea incarcata din an, in afara de vara, primavara, eventual toamna. De asemenea, puteti face o economie considerabila daca alegeti restaurante nunti care permit organizarea de petreceri si duminica, cand nu foarte multa lume este dispusa sa aiba petrecerea de dupa nunta. In ofertele de la restaurante bucuresti se pot include si decoratiunile din partea restaurantului, formatia poate fi mult mai ieftina daca este cea a restaurantului si nu are prea multi membri.

Alt detaliu important pentru a avea o nunta cu buget mic este optarea pentru sali care pot adaposti exact numarul de invitati pe care-i aveti. Nu are rost sa inchiriati sala de 200 de locuri daca aveti doar 60-80 de invitati. La fel cum nu are rost sa luati o sala de 100 de locuri daca aveti undeva la 200 de invitati doar de dragul de a mai economisi ceva. Totul este sa ganditi bine toate aceste detalii, sa va sfatuiti cu patronii si echipa restaurantului si sa organizati petrecerea de nunta perfecta fara sa cheltuiti mai mult decat aveti nevoie.