Discuta cu dermatologul efectele expunerii la soare

Vremea frumoasa si temperaturile ridicate incep sa isi faca simtita din nou prezenta si deja cei mai multi dintre noi ne gandim la vacanta, la soare si la ore intregi petrecute intr-o dulce lancezeala, la plaja. Cel mai adesea, insa, refuzam sa ne gandim cat de riscanta este expunerea prelungita la soare, mai ales in timpul orelor interzise.

Inainte de a te expune la soare fara limita si a-ti supune iar pielea unor agresiuni mai mari decat poate suporta, nu ar strica sa faci o vizita la medicul dermatolog, pentru o consultatie, poate cateva analize care te vor ajuta sa intelegi ce anume ii face rau pielii tale si cateva sfaturi legate de protectie pe durata verii.

Sigur ca nu toata lumea merge in mod regulat la dermatolog si ne-am obisnuit sa apelam la aceasta specialitate doar atunci cand avem probleme pe care nu le putem tine sub control, insa asta nu inseamna ca nu poate exista un inceput si pentru aceste controale.

O clinica ce ofera servicii dermatologice cat mai aproape de tine o poti gasi cu ajutorul celei mai utile platforme medicale online, Mediprice.ro, care cu numai cateva click-uri si in maxim 2 minute te ajuta sa gasesti clinicile cele mai apropiate de tine care iti pot oferi consultatii dermatologice si te ajuta de asemenea sa afli preturi dermatologie, astfel incat sa stii la ce sa te astepti. De asemenea, daca exista oferte pe care clinicile din zona ta sau mai indepartate le practica pentru servicii sau analize dermatologice, mai ales in perioada aceasta cand pielea trebuie ingrijita maxim, tot pe Mediprice.ro le vei gasi, fara doar si poate.

Din lista de servicii, consultatii, analize si tratamente pe care le vei gasi pe Mediprice, cu locatie si pret, nu lipsesc nici procedeele dermato-cosmetice care te pot ajuta, mai ales vara cand fiecare bucatica de piele este scoasa din hainele groase si avem nevoie de o piele cat mai frumoasa si mai ingrijita.