Indrumarea in cariera, o etapa pe care oricine o poate pune in practica apeland la un expert

Te-ai gandit vreodata de ce unii oameni au cariere de succes si altii, oricat de mult ar incerca, nu reusesc sa isi atinga obiectivele si sa se dezvolte in directia dorita? Explicatiile sunt ceva mai complexe, depinde de perspectiva din care privesti lucrurile. Pe de o parte sunt oameni care au anumite calitati, deprinderi, care pot sa isi concentreze eforturile mai bine spre indeplinirea unor scopuri, sarcini.

Pe de alta parte avem si oameni care detin absolut tot ce le trebuie, nu sunt deosebiti in nicio privinta, insa pot sa ajunga departe in cariera lor si sa aiba tot ce le trebuie doar pentru ca au stiut cum sa obtina un echilibru intre cariera si viata personala. Cei din urma sunt si cei care vor avea cariere interesante si mereu de succes. De ce? Pentru ca la un moment dat, mai ales la inceput de cariera, ai nevoie de o indrumare, de ceva ordine in ganduri si in obiective, poate de obiective corect stabilite. Indrumarea poate veni oricand de la Roxana Muresan, un expert in programe de coaching si consultanta cariera. Detinand un Coach Certificat Coaching and Leadership International Inc., calitatea de Consultant Acreditat Human Synergistics International si Membru International Coach Federation, Roxana Muresan se va folosi de instrumente si metodologii acreditate international pentru a oferi cele mai bune sfaturi.

De la Power Coaching with Mind Kinetics TM si pana la notiuni legate de comunicarea influenta si time management, leadership, programele propuse de Roxana Muresan pot contribui la gasirea rapida a echilibrului in cariera, la depistarea obiectivelor reale si a celor mai bune metode de a le atinge cat mai repede. Ceea ce aduce nou expertul in coach cariera este tocmai abordarea diferita a vietii profesionale si a vietii personale, a carierei in sine, prin aplicarea unor idei si modalitati inedite si verificate pentru o dezvoltare in directia dorita de fiecare data. Fiecare sedinta are nise obiective clare, dupa terminarea programului se ofera si consultanta de specialitate, fiecare tip de program are anumite modalitati de abordare personalizate in functie de fiecare cursant.

Cu fiecare program parcurs din cele propuse de expert toate problemele se vor rezolva rapid, cariera va intra pe un fagas normal, iar ascensiunea va fi una garantata. Mai multe detalii despre fiecare program in parte si despre programari puteti gasi pe site-ul oficial.