In cautare de alternative verzi

Sunt genul de persoana foarte interesata de alternative ecologice. Prefer sa ma uit la documentare despre natura si stiinta decat la filme si seriale precum prietenii mei. De ce? Ei bine imi place sa cred ca sunt mai educata si ca inteleg cum functioneaza lumea moderna. Am ajuns toti in timp sa devenim doar sclavi unei societati de consum si sa avem aceasta pofta constanta de consum, de la alimente, la produse cosmetice, de la haine, la automobile si asa mai departe.

NU vreau sa contribui la distrugerea naturii. In definitiv, natura este singurul motiv pentru care traim. Este mama noastra de care ne batem joc zilnic, consumand resursele pamantului atunci cand exista de foarte multi ani alternative. Una dintre alternativele despre care scriu, este alternativa curentului generat de panouri fotovoltaice. Am cautat pe net panouri fotovoltaice pret si nu mare mi-a fost mirarea atunci cand am descoperit ca in ziua de astazi, sunt mult mai convenabile decat erau acum 10 ani. Eu traiesc in casa batraneasca a bunicilor mei din cartierul Militari, Bucuresti si m-am gandit ca poate ar fi momentul sa trecem si noi la timpul asta de tehnologie.

Am facut ceva cercetare inainte si am gasit panouri fotovoltaice pret bun, pe net, la doar cateva taste si clickuri distanta de mine. Plateam de prea mult timp curentul unor societati care au trecut din administrarea statului in cea a strainilor si nu-mi place sa ma simt obligat in tara mea sa platesc o companie straina pentru ceva de care am nevoie. Ma simt foarte multumita de alegerea mea si sper ca voi putea in curand sa investesc si intr-o masina electrica. De cand am montat panourile ma simt extraordinar de in siguranta si pana si curentul pare stabil, nu mai licare lumina frecvent si nu mai trebuie sa cumpar becuri luna de luna. Este un dar de la Dumnezeu sau de la Mama Natura. Am sa recomand tuturor sa caute panouri fotovoltaice pret pe net si sa isi cumpere de unde am cumparat eu ca sa beneficieze de libertatea de care eu acum ma bucur.