Un tapet de calitate pentru o locuinta cu stil

Iti doresti un design interior impecabil pentru casa ta, in acelasi timp, iti doresti sa gasesti un echilibru intre culori si mobilier? Daca iti place ca mobilierul sa fie, de regula, modest si sa ai spatiu pentru a experimenta, atunci experimenteaza cu tapet in stil italian, cu desene mari, cu culori profunde, care sa atraga privirea si admiratia.

Astazi nu mai putem vorbi de un tapet clasic, cu toate ca se pare ca niciodata nu va fi expirata aceasta varianta pentru a imbraca peretii unei camere, insa, in materie de design modern, ne intereseaza ca un tapet sa fie precum un element al intregului decor. Prin multitudinea de culori, imagini, desene si texturi, tapetul ne ofera o gama larga din care sa alegem, din care sa ne inspiram si sa o adaptam viziunilor proprii despre design. Daca esti o fire mai indrazneata, atunci iti recomand o varianta de tapet cu care nu ai cum sa dai gres. Se practica mai nou un design interior in care trei pereti ai camerei sunt de aceeasi culoare, cum ar fi alb sau oricare alta culoare pastelata, iar pe un perete sa fie un tapet diferit, acesta poate fi de o singura nuanta sau poate avea un desen interesant, cum ar fi flori imense sau frunze, exista o multime de varianta. De altfel, poate sa difere si textura acestui tapet.

Astfel transformi un perete ordinar intr-un element esential al design-ului. Desigur, mobilierul va fi amplasat astfel incat sa puna in evidenta tapetul respectiv. Daca nu ai timp pentru magazine in care sa cauti tapet, ai o multime de variante si in mediul online, cauta-ti inspiratia acolo, la sigur vei gasi ceva potrivit pentru proiectul tau.