ROVENT asigura servicii de curatare hota eficiente si de calitate

In urma cu ceva ani, gospodinele sau bucatariile moderne din hotelurile mai micute, restaurante de cartier, erau nevoite sa aeriseasca bucataria cu ajutorul usilor, geamurilor, aburul, fumul invadand toate imprejurimile, iar peretii nu erau in cea mai buna stare dupa. Problema a fost rezolvata rapid ca si in Romania a inceput sa prinda folosirea hotei deasupra aragazului pentru preluarea eficienta a fumului, aburului si altor reziduuri care riscau sa degradeze peretii si sa „parfumeze” intreaga zona din jurul bucatariei.

Hota este un mecanism modern format dintr-un filtru si un ventilator care scoate tot aburul sau fumul absorbit si-l arunca in afara bucatariei printr-un tub. Procesul de  curatare hote se face periodic si este de dorit de vreme ce gatitul de foarte multe ori intr-o perioada scurta poate duce la acumularea de depuneri si fel de fel de microbi in interiorul acesteia. Cel mai afectat este pana la urma ventilatorul de evacuare, care risca sa fie incetinit si chiar stricat de grasimea care ajunge in hota. De ce e asa de perioculoasa simpla grasime? Pentru ca se aprinde foarte usor de la orice scanteie daca o curatare hota nu a avut loc si poate distruge atat aparatul, cat si intreaga camera, chiar locuinta. Intotdeauna se recomanda angajarea unei firme specializate in curatare hota si tubulatura, care are aparataj special de verificare si curatare. Serviciile complete si de calitate ale ROVENT va pot scapa de orice probleme cu hota, economia facuta se ridica la 10-25%, iar comisioanele ascunse nu exista. ROVENT curata hota, tubulatura, ventilatorul si acoperisul, permitand mereu clientului sa vada stadiu desfasurarii lucrarilor prin verificarea prin poze.

Indiferent ca vorbim de locuinte personale, spitale, restaurante, hoteluri sau scoli, ROVENT (http://www.sablamtot.ro/) asigura curatare hota, filtrului de aspirare sau de evacuare, intretinerea permanenta a instalatiei din cadrul hotei si verificarea functionalitatii tuturor componentelor sale. In cazul restaurantelor, se curata filtrele cu echipament specializat si solutii care degreseaza puternic. In plus, firma poate sa comande si sa cumpere filtre de aerisire daca se doreste acest lucru. De asemenea se curata si cosul de fum in zona de plen si sonda de grasime. In situatia in care se intarzie prestarea serviciului, acesta devine gratuit, garantat.

Dupa ce ati contactat echipa ROVENT veti fi introdusi intr-un programel special care are grija sa avertizeze personalul despre necesitatea unei alte inspectii a sistemului hotei, apoi, pentru restaurante, se face o inspectie si se verifica toate echipementele, dupa care se stabileste pretul lucrarilor si data finalizarii lor.