Alegerea lenjeriei intime

Pe tot parcursul anului,o femeie trebuie sa fie sexy iar in luna decembrie cu atat mai mult. De sarbatori doamnele si domnisoarele sunt preocupate de felul in care arata si se imbraca. Isi doresc sa fie impecabile! Ce inseamna asta? Purtarea unui machiaj, a unei coafuri, a unei vestimentatii la moda precum si a unei piese de lenjerie intima de senzatie.

Pentru orice femeie, alegerea lenjeriei intime este foarte importanta pentru ca o ajuta sa capete incredere in ea si sa se simta atragatoare. Nu transforma alegerea lenjeriei intime intr-un stress suplimentar, ci dimpotriva! Orice silueta poate fi pusa in valoare prin alegerea modelului potrivit.

Sfaturi pentru alegerea unui model de lenjerie intima potrivit:

1. Fa o evaluare a propriului corp (in functie de aceasta evaluare vei stii exact ce model de lenjerie intima sa cauti)
2. Alege un model de lenjerie intima care sa iti scoata in evidenta atuurile 3. Acceseaza internetul si vizualizeaza mai multe modele de lenjerie intima Statisticile arata ca opt din zece femei detin cel putin un set de lenjerie intima de lux pe care il poarta la diferite ocazii. Trebuie sa stim ca tendintele pentru lenjerie intima sunt in stransa legatura cu cele din domeniul fashion-ului.

Cum poti sa pacalesti natura si sa ascunzi eventualele defecte?

Alege un model de lenjerie intima cu:
· Corset: corsetul are rolul de a define orice tip de talie
· Chilotelul brazilian: acopera doar jumatate de fesa si avantajeaza orice conformatie.
· Burtiera : este foarte important sa se termine exact sub sani, si poate fi tip body sau cu pantalonas.
· O cupa mai mare a sutienului: poate fi ajustata cu buretei de silicon, imbunatatindu-ti astfel vizibil imaginea din profil.

In alegerea unui anumit model de lenjerie intima o femeie trebuie sa tina cont si ca lenjeria de culoare deschisa tinde sa adauge volum, in timp ce acceasi lenjerie de culoare mai inchisa are efectul opus. Orice femeie are dreptul sa fie provocatoare indiferent de varsta si un model de lenjerie intima adecvat o poate ajuta. Este recomandat sa se opteze pentru o lenjerie intima confortabila si sexy in acelasi timp.