Daca vrei sa iti seduci partenera, trebuie sa o duci la Water Villa numarul 5

Femeile de astazi nu mai sunt asa usor de sedus. In trecut, o cutie de bomboane bine plasata, un vin bun, o sampanie, o floricica mancata pe intuneric la film sau un bilet la un spectacol puteau sa iti aduca in brate cea mai dorita fata. Acum, lucrurile sunt complicate. Masini, case, bijuterii scumpe, blanuri sau chiar bani, foarte multi bani, si nici asa n-ai siguranta ca nu te insala cu altul. Totusi, expertii in hoteluri si camere de hotel au descoperit o vila dintr-un hotel din Vietnam care e deosebit de sexy si numai buna pentru seductie si un amor nebun. Vila face parte dintr-un hotel de lux, este pe apa, nu e chiar asa de luxoasa, insa are in jur peisaje si o intimitate pe care cuplurile care vor sa se rasfete o vor aprecia din plin.

Ca sa ajungi aici trebuie sa strabati un deal, pe o scara, singura modalitate prin care poti avea acces la oaza sexy de fericire-n doi. Odata ajuns la vila, remarci imediat piscina de printre roci, care e exact la buza oceanului si de unde poti sa admiri rasarituri si apusuri, in bratele iubitei sau iubitului sau se poate, pentru cei cu multa imaginatie, sa existe momente de intimitate maxima in cuplu in lumina soarelui bland, departe de ochii lumii. In interior si de jur imprejurul vilei, decoratiunile rustice iti aduc aminte de casutele de la tara din zonele de munte, aducand putin din traditionalismul de demult. Reciful de corali din apropiere si orientarea gemurilor spre apusul soarelui, pentru o panorama deosebita in fiecare seara, palesc in fata pontonului deosebit, cazii lucrate manual cu o migala greu de descris, pentru momente deosebite in timp ce apa calduta si sarurile iti mangaie corpul catifelat.

Un majordom e mereu cu voi pentru a va ajuta si a va servi cu tot ce doriti, fara a va strica intimitatea-prezenta sa e discreta, el avand propria sa camera. Intimitatea absolut fantastica si boutique hotelul aflat printre cele mai bune din lume fac din acest loc cel mai romantic de pe intreg mapamondul. Totusi, la capitolul cea mai sexy camera de hotel, a castigat New York-ul si apartamentul nr. 57 din Hotelul Viceroy.