Radio Unirea, informatii actualizate si muzica de calitate, pentru inima tarii

Alba Iulia, orasul marii uniri, si locuitorii sai, au stiut sa-si faca vocea auzita inca de la 1918. Istoria a consemnat de atunci numeroase alte evenimente la fel de importante, insa „vocea” Alba Iuliei a rasunat mereu, peste ani, prin oamenii locului. Astazi, Unirea FM, cel mai bun si mai modern radio Alba Iulia, reuseste zi de zi sa aduca in prim plan problemele si realizarile locuitorilor urbei, ducand mai departe „vocea” pe care stramosii i-au imprimat-o. Un radio pentru inima tarii, Unirea FM adopta un format axat preponderent pe stiri – 60%, dar si pe muzica anilor 1970-1990 – 40%.

De dimineata si pana seara, radio Alba Iulia isi propune sa-i informeze pe locuitorii din Alba Iulia despre cele mai interesante si mai importante evenimente care se intampla in judetul lor, oferindu-le, in acelasi timp, cea mai variata muzica, adorata atat de tineri, cat si de cei mai in varsta. Emisiunile specializate si talk-show-urile in care sunt dezbatute cele mai arzatoare teme de interes local sunt armonizate perfect cu stirile din domeniul cultural, muzica, IT, sanatate, educatie, divertisment, sport sau administratie ori politica. Pentru cei care prefera sa vada cele mai incendiare imagini si cele mai noi, realizate de echipa Unirea FM, radio Alba Iulia, pe site-ul oficial al radioului puteti gasi galerii multimedia actualizate permanent, unde vedete si personalitati locale se „dezbraca” de secrete si se lasa surprinse in cele mai inedite ipostaze din timpul evenimentelor la care iau parte.

Un radio tanar, care a avut cea mai mare crestere a audientelor la nivel local, radio Alba Iulia Unirea FM are acoperire in tot judetul, poate fi ascultat online, in playerul favorit, Winamp, dar si direct in browser, cu singura conditie sa aveti Flash Player instalat. Pe langa toate informatiile furnizate, pe site-ul oficial al Unirea FM gasiti si un widget cu date despre starea vremii, dar si unul despre fluctualitiile cursului valutar.