Siguranta are un nume: Anvelopele Continental

Cand spui Continental spui anvelope premium, produse performante, tehnologie inovativa si calitate ireprosabila. Toate aceste caracteristici ale brandului Continental se aplica si la Anvelope continental, printre cele mai bune tipuri de anvelope vandute de Anvelopex, magazin online care se ocupa de comercializarea de anvelope si jante sau accesorii pentru autoturisme de toate felurile.

Anvelopele Continental au stabilit de la bun inceput cu totul alte standarde legate de manevrabilitate si confort in timpul rularii pe sosele, punandu-se accent in special pe siguranta. Muchiile taioase si constructia dinamica a acestor Anvelope continental permite un transfer foarte eficient al puterii pe care o are motorul si contactul mai bun intre cauciucuri si carosabil. Distanta de franare este scurtata drastic, masina echipata cu Anvelope continental se opreste aproape instant si evita orice accident nedorit, riscul acvaplanarii disparand gratie aruncariia apei in afara rotilor. Uzura lor se produce intr-un timp indelungat, astfel ca nu este nevoie sa fie schimbate cauciucurile an de an si asta din pricina compusilor din materialele din care sunt fabricate, de cea mai buna calitate. Tractiunea pe zapada si gheata este imbunatatita semnificativ, combustibilul consumat e sensibil mai putin decat in cazul altor anvelope de la producatori nu atat de cunoscuti, confortul fiind asigurat si de zgomotul aproape insesizabil din masina, in timpul rularii.

Daca drumul pe care veti merge este mai dificil puteti sa luati si lanturi antiderapante si sa le montati pe orice tip de anvelope aveti montate la masina. Livrarea este gratuita daca se comanda patru anvelope, garantia e de doi ani, referindu-se doar la defectele de producator care sunt stipulate in certificatul lor de garnatie. Returul este acceptat si se poate face in 30 de zile de la cumparare, insa pretul transportului la retur este suportat de client-banii vor reveni la client in cel mai scurt timp.