Calitate si rafinament, pentru fiecare. Ceasurile Orient originale te scot din anonimat

Omul, de-a lungul istoriei, a depins de succesiunea anotimpurilor, de trecerea timpului. De la egipteni si pana in vremurile moderne, masurarea trecerii timpului s-a dovedit una dintre cele mai importante realizari pe care omul a reusit sa o descifreze pas cu pas. Astazi, timpul si scurgerea sa sunt mai usor de urmarit gratie ceasurilor din ce in ce mai precise si mai avansate din punctul de vedere al tehnologiei incastrate in designul finut pe care-l observam la prima vedere.

Combinand clasicul cu modernul si cu accentele futuriste, brandul de ceasuri Orient s-a remarcat intotdeauna prin produse de cea mai buna calitate, la preturi pentru toate buzunarele. secundar.ro, magazinul online cu cele mai mici preturi la ceasuri ce apartin unor marci consacrate, ofera atat barbatilor, cat si femeilor pentru care eleganta si bunul gust sunt in prim-plan, ceasuri orient originale la cele mai bune preturi. Afisajul analog cu cifre mari, carcasa din otel inoxidabil si geamul din cristal mineral foarte rezistent pun in valoare mecanismul automatic, pe baza de Quartz, ajutandu-va sa nu ratati nici un eveniment important si sa fiti mereu in centrul atentiei. Aratatatoarele cu insertii luminescente si capacul de pe spatele ceasului, fixat foarte bine, garanteaza o rezistenta la apa a acestor Ceasuri Orient originale pana la 5-10 ATM. Materialul japonez si cromatica diferita pentru fiecare model de ceas, in ton cu tinutele cele mai elegante din garderoba dvs., impreuna cu o catarama clasica sau tip fluture si afisarea datei si a calendarului sau functiile speciale personalizeaza fiecare produs din colectia de Ceasuri Orient originale vandute de secundar.ro, facandu-le indispensabile pentru purtarea la orice intalnire cu miza mare. Calitative si cu preturi mai mult decat accesibile, Ceasuri Orient originale au un buton separat pentru reglarea datei, cele cu un calendar multianual continand elementele specifice brandului Orient – traditie, inovatie si istorie. Imaginea ferma si puternica a brandului se reflecta in acest fel si in designul si calitatea exceptionala a modelelor vandute de secundar.ro.

Livrarea comenzilor facute online sau telefonic se face prin curierat rapid sau prin intermediul Postei Romane, in maximum 48 de ore in cadrul curieratului, sau in 5 zile, in cazul Postei Romane. Comenzile peste 300 de RON sunt livrate gratuit, garantia fiind de 24 de luni. Ca o noutate, in pagina fiecarui produs aveti la dispozitie setarea unei alerte via e-mail pentru a fi informati atunci cand pretul produsului dorit scade.