Cum sa-ti amenajezi dormitorul?

Te-ai mutat de curand in casa noua si cauti solutii pentru un dormitor confortabil, practic, modern si elegant? Informeaza-te, fura idei de amenajari interioare de la specialisti, cauta pe Internet sugestii sau opinii, insa nu uita ca dormitorul trebuie sa poarte amprenta ta, ceea ce-l face aparte si unic, in acelasi timp.

Daca vrei ca dormitorul sa fie, in acelasi timp, elegant si intim, confortabil si aerisit, atunci ghideaza-te dupa simtul tau estetic si alege piese de mobilier care sa ocupe putin spatiu si ale carui culori sa se incadreze in tendintele actuale. Culoarea peretilor trebuie sa fie obligatoriu alba, pentru ca albul da impresia de spatiu. Daca ai ales piese de mobilier simple si mici, orienteaza-te catre cat mai multe obiecte decorative. Atentie insa la felul in care le asortezi cu nuanta mobilierului ales si cu designul general al dormitorului. In cazul in care nu ai inspiratie, trebuie sa stii ca obiectele decorative din fier forjat sunt cele care se potrivesc cu orice tip de mobilier si pe care le poti alege cu incredere, mai ales cand vrei sa aduci un aer de mister si intimitate. Exista numeroase oferte de obiecte decorative din fier forjat; daca dormitorul este mic, opteaza pentru obiecte decorative mici si elegante, insa care sa iasa in evidenta atunci cand intri pentru prima data in dormitor. Si cum obiectele decorative din fier forjat pot lua ce forme doresti si se pot confectiona in diverse dimensiuni, acestea sunt cele mai potrivite nevoilor tale.

Designul interior este o adevarata arta, insa te poti descurca si singur daca te ghidezi dupa etapele cheie. Trebuie sa beneficiezi de suficient spatiu ca sa nu te simti ca intr-o cusca, trebuie sa alegi nuante calde care sa ofere intimitate, trebuie sa pui mai presus de orice confortul tau (inaintea tendintelor in materie de design interior), trebuie sa aduci un plus de originalitate si autenticitate, alegand obiecte decorative inedite si pline de farmec.