RCA foarte ieftin, de la cele mai bune societati de asigurare

Este greu sa intuiesti cum va fi iarna si cum vor fi drumurile. In Romania, iarna e anotimpul cand se intampla cele mai mult accidente, atat din cauza carosabilului plin de polei sau zapada, cat si din cauza neatentiei soferilor, grabiti sa ajunga acasa de sarbatori sau sa mai prinda locuri pe partia de schi, in weekend. Obligatoriu de ani buni, RCA-ul pentru autoturisme ii salveaza de cele mai multe ori pe soferii care si-au distrus masina intr-un parapet sau in urma loviturilor cu alta masina, platindu-le reparatiile.

Pentru ca firmele care se ocupa de incheierea de polite RCA s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, RCA-ul a ajuns sa aiba preturi diferite de la o societate de asigurare la alta, asa ca riscul sa platesti mai mult decat ar fi normal si sa nu iei rca ieftin este ridicat. Brokerul de Asigurare ROMASIG, primul broker de asigurari din zona Olteniei, asigura achizitionarea rca ieftin prin negocierea permanenta in numele clientilor cu societatile de asigurare partenere. Experienta si baza de date care cuprinde 12 societati de asigurare diferite le permite celor de la romasig.ro sa vanda rca ieftin tuturor celor care apeleaza la serviciile lor. In nici trei minute, doar cu datele personale si cele ale talonului aveti cele mai bune oferte la un click distanta, de la cele mai importante 12 societati de asigurare de pe piata. Datele sunt actualizate in timp real direct de pe serverele societatilor, se pot compara in timp util ofertele fara deplasare la fiecare sediu al societatilor de asigurare. Dupa confirmarea telefonica a comenzii, livrarea se face prin curierat rapid, gratuit in toata tara in maxim 24 de ore. Pentru Craiova si Bucuresti, livrarea e gratuita fara a se tine cont de cat costa polita, iar pentru alte orase, transportul e gratuit doar daca polita sau politele RCA au valoarea peste 149 de RON.

Calculatorul special de pe site, un instrument online foarte util atunci cand te grabesti, permite compararea ofertelor si selectarea rca ieftin de la societatea de asigurari preferata. Orice nelamurire este rezolvata imediat fie pe Chat, fie la telefon, fiind posibila chiar si apelarea de catre un reprezentant al ROMASIG. Inainte cu sapte zile de finalul celor 12 luni pe care e incheiata polita, veti fi anuntati ca polita expira si ca va trebui reinnoita.