Optimizarea blogurilor, mai usoara decat v-ati fi imaginat

Moda blogurilor a cuprins si Romania in urma cu ceva ani. Pe atunci, toata lumea avea un blog pe Wordpress sau Blogger, incepeau sa se contureze nisele, oamenii aflau cu ce se mananca si cum ar trebui sa arate blogul. Desi timide la inceput, tacticile de optimizare seo pentru bloguri au inceput sa fie din ce in ce mai populare din moment ce mii de blogeri cautau o cale de a aduce trafic de calitate pe site-ul lor si de a scoate bani din blogging.

Fara a intra in prea multe amanunte – un articol detaliat gasiti la http://dexterseo.ro/promovare-si-optimizare-site-tactici-avansate, site-ul oficial al DexterSeo, agentie full-service ce ofera servicii marketing online si de optimizare pentru motoare de cautare – vom discuta pe scurt despre cateva dintre cele mai populare. In primul rand, blogul si continutul postat trebuie sa fie foarte usor de gasit si cat mai rapid. De aceea exista Author Markup, ce permite conectarea continutului cu profilul de autor, datele principale despre cel ce l-a redactat. La finalul implementarii Author Markup, traficul pe site va creste, numele va fi vizibil si in cautarile pe Google, autoritatea paginilor afisate crescand. In al doilea rand, trebuie sa invatati sa folositi doubleclick planner de la Google pentru a gasi si a face parte din comunitati ale celor care va viziteaza blogul. Imaginile mari si fotografii si ilustratiile sunt ideale pentru bloguri de calitate, dar ele trebuie sa fie optimizate si de calitate, noi. Pe de alta parte, prezenta pe retelele de socializare este vitala, insa nu trebuie sa va limitati doar la cele foarte cunoscute. De preferat sa studiati piata si sa observati care sunt cele mai populare si care sunt cele frecventate de publicul tinta al blogului dvs. La ce va ajuta?

Promovare usoara, linkuri construite rapid si autoritate mai buna, optimizare off page de calitate. Acestea ar fi cele mai importante tactici avansate de optimizare SEO pe care le puteti pune in aplicare foarte usor. Daca nu va descurcati, puteti apela oricand la DexterSeo si la profesionistii de acolo pentru o optimizare seo de calitate, la cele mai mici preturi.