Schimba vechea mobila cu mobila living moderna sau clasica

Asa suntem noi, oamenii, ne place sa fim inconjurati de alti semeni, sa petrecem, sa mergem in vizita, sa fim in preajma prietenilor si rudelor cat mai mult posibil. Fie ca suntem invitati la cineva sau vin rudele la noi, livingul este camera din casa sau din apartament care spune totul despre noi. Un living cu mobila living de prost gust, veche, neingrijita, de serie, le poate spune invitatilor ca familia care locuieste acolo nu prea are grija de aspectele vietii de zi cu zi, ca e dezordonata si nu stie sa ingrijeasca lucrurile pe care le are sau poate a nu tine la ele suficient de mult.

Pe de alta parte, daca prietenii vor vedea in camera o mobila living noua, inedita, originala, ingrijita si lustruita, cu praful sters si toate obiectele aranjate la milimetru vor sti cu siguranta ca familia respectiva este atenta la detalii, ii place sa traiasca in curatenie, are o predilectie spre noutate si incearca sa se reinventeze cu fiecare ocazie care o are. Ca sa nu cazi in capcana acestei simbolistici, comanda chiar acum mobila noua de comanda de la Arta Mobilei, cel mai bun magazin online care comercializeaza si realizeaza mobila la comanda pentru toate tipurile de camere si in toate formele posibile. Din oferta bogata disponobila la acest moment pe site puteti sa alegeti mobila living formata din corpuri suspendate si mobilier de baza, stabil, cu o comoda TV, sertare si dulapuri inchise.

Stilul clasic al vechii mobile poate fi inlocuit cu cel modern al unei mobile cu linii complexe si unice, corpuri de mobila in stil modern care incadreaza o comoda TV, cu dulapuri suspendate, etajere si asimetrie si contrast de efect. Mobilierul de comanda pentru living cu un stil aerisit are dulap cu inchidere in usi de sticla, cu rafturi de sticla si un aspect ingrijit si futurist. Dispunerea asimetrica a dulapioarelor, impreuna cu suportul TV lateral si aspectul modern, original se pot completa perfect cu o bibioteca ampla, cu spatii de depozitare, spatiu pentru un alt TV. Corpurile mobilei se fac, cromatica poate fi aleasa de client, materialele folosite sunt de calitate, PAL melaminat, MDF, PAL furniruit sau postforming. Marimea corpurilor este calculata in functie de masuratorile facute la fata locului.

Pentru proiectare consultanta e gratuita, deplasarea pentru masuratori si masuratorile in sine sunt gratuite, la fel ca si transportul si montajul in Bucuresti si imprejurimi. Mobila la comanda de la Arta Mobilei are garantie doi sau trei ani, se realizeaza in maxim 20 de zile lucratoare, livrarea facandu-se in trei sau paisprezece zile lucratoare, toate produsele ajungand la destinatar ambalate.