Tonus de invidiat si energie cat pentru un an?

Daca ne simtim bine putem sa mutam muntii din loc, sa fim activi toata ziua si sa nu simtim nicio oboseala la efort sustinut. Tonusul nostru general depinde mult de starea in care se afla organismul si de modul cum stim sa-l ingrijim. Un corp perfect functional, fara afectiuni grave, va va ajuta sa fiti dvs. insiva in orice situatie si sa duceti la bun sfarsit orice activitate.

Tratamentele naturiste sunt prima alegere atunci cand vine vorba de refacerea echilibrului organismului si asta pentru ca au substante naturale puternice si actioneaza rapid, fiind bine tolerate de corp. COADA CALULUI 50GR comercializata de Cufarul Naturii are foarte multe minerale, siliciu din abundenta, excelent pentru tratarea artritei, aterosclerozei si pentru un tesut conjuctiv mai sanatos. Proprietatile sale antiseptice si antimicrobiene sunt recunoscute de secole si sunt folosite in special in vindecarea ranilor si curatarea acestora pentru evitarea infectiilor si complicatiilor.

COADA CALULUI 50GR are efect antiinflamatoriu, este diuretica si depurativa, regleaza circulatia sanguina si fortifica oasele si dintii. Este un foarte bun cicatrizant si antiacid natural, fiind recomandat oricand in caz de infectii urinare, boli renale, probleme cu prostata sau chiar obezitate si tuberculoza. Afectiunile reumatice, celulita si fracturile osoase sau scurgerile vaginale abundente sunt calmate si tratate cu succes cu ajutorul COADA CALULUI 50GR. In plan extern, coada calului se utilizeaza mai ales pentru vindecarea contuziilor, degeraturilor sau edemelor localizate in zona picioarelor, combatand transpiratia excesiva si crampele musculare.

Ulcerul si bolile cardio-vasculare sunt ameliorate dupa consumul plantei sub forma de ceai, calitatile sale detoxifiante ajutand organismul sa fie mereu in forma si cu o energie de invidiat. Este buna si pentru abcese, eczeme, insuficienta cardiaca, guta, anemie, diaree, pentru calculi si nisip la rinichi, nevralgie, pentru par-va scapa de matreata si de senzatia de scalp iritat, redand elasticitatea si fermitatea la nivelul pielii, intareste parul si unghiile.