Omul nostru

Te-ai intrebat vreodata care este omul tau? Omul tau e persoana aia pe care poti sa te bazezi in orice ora din zi si din noapte. Omul tau este cel care intotdeauna iti este alaturi si care te ajuta cu orice poate el. Este persoana pe care o simti mereu langa tine, cel cu care ai conversatii ciudate despre orice v-ar da prin cap, dar si discutii serioase cand este cazul.

Omul tau este persoana cu care faci echipa in orice moment. Cel cu care iei decizii spontane si prinzi curaj sa incerci cele mai nebunesti lucruri pentru simplul motiv ca va dati putere unul celuilalt. Cu totii avem o persoana de genul asta, chiar daca e unul dintre parintii nostri, fratele, sora sau alta ruda. Nu conteaza asta. Am observat ca de multe ori in mintile oamenilor exista convingerea asta cum ca familia e familie si prietenii sunt prieteni. Prin urmare, nu e posibil ca un membru al familiei tale sa iti fie si prieten. Nimic mai fals, sincer! Spre exemplu, mama este cea mai buna prietena a mea iar tatal si sora mea sunt printre cei mai apropiati prieteni. Nu inseamna nici ca sunt forever alone, nici ca sunt ciudata. Relatiile acestea de calitate se pot crea intre oameni indiferent de gradul de rudenie, varsta, sex, religie sau orice alt aspect. A, da, am mai auzit si faptul ca nu poate exista (doar) prietenie intre o fata si un baiat.

Sigur ca poate exista, atata timp cat cei doi dispun de un grad de maturitate suficient de ridicat cat sa se respecte si sa se inteleaga unul pe altul. Nu exista limite cand vine vorba de cine poate deveni omul nostru. Deci cine e omul tau?