Obtine un design placut si deosebit la birou sau acasa cu plafoniere bec led

V-ati cumparat o casa noua sau vreti sa refaceti sistemul de iluminat al biroului? Vreti sa faceti si economii substantiale si sa fiti mai odihnit cand plecati de la birou sau reveniti acasa? Exista o singura metoda prin care le puteti obtine pe toate: inlocuirea becurilor incandescente cu bec led de la vreauled.ro. Printre cele mai aspectuoase si mai eficiente aplicatii ale becurilor cu led sunt plafonierele cu led, sisteme foarte usor de montat si de mare putere, ideale pentru iluminatul oricaror incaperi.

Avantajul lor major e ca pot fi puse pe orice suprafata, pe pereti, in pereti, pe decoratiuni, mai ales in zonele unde nu se pot monta lampi externe. Consumul de energie electrica al plafonierelor cu bec led este foarte mic, sunt facute din aluminiu foarte rezistent, dau un plus de eleganta si rafinament spatiilor in care sunt amplasate si accentueaza, scot in evidenta elementele din jurul lor. Multe dintre plafoniere sunt dotate cu leduri SMD, care rezista foarte bine la schimbari bruste de tensiune, au rama de aluminiu si culoarea lumii alb cald. La birou, plafonierele cu bec led pot fi puse fie in holul de la secretariat sau in biroul dvs., in dreptul vitrinelor sau in dreptul ferestrelor, pentru a indrepta atentia celor care va trec pragul catre elementele de interior care sunt cu adevarat importante. De asemenea, plafonierele sunt foarte bune si in spatiile mai inguste sau in zonele unde nu este neaparata nevoie de mai multe leduri si de o lumina foarte puternica, ajutandu-va astfel sa folositi cat mai eficient fiecare structura si spatiu din cladirea de birouri. Pentru o casa proaspat renovata, plafonierele pot face adevarate minuni si pot schimba total designul unei incaperi daca sunt corect pozitionate si se respecta reguli elementare ce tin de iluminat interior.

Per ansamblu, plafonierele cu bec led se recomanda doar pentru spatii interioare, nu exista riscul aparitiei incendiilor si sunt o investitie care merita facuta, indiferent ca e vorba de locuinta sau de birouri.