Cursurile de limba germana

La nivel profesional, vorbirea si intelegerea unei limbi straine poate oferi multe oportunitati in cariera. Germana este una dintre principalele limbi utilizate in afaceri si in diplomatia internationala, astfel un vorbitor de limba germana poate avea acces ma usor pe piata muncii unora dintre cele mai dezvoltate trei state europene: Elvetia, Austria si Germania. In contextul international actual, absolvirea unui curs de limba germana se dovedeste a fi foarte utila, indiferent de domeniul de activitate.

Avantajele cunoasterii limbii germane 

Limba germana in afaceri. Cunoasterea limbii materne a unor potentiali parteneri de afaceri, imbunatateste modalitatile de comunicare cu acestia. Astfel, sansele unui parteneriat sau ale unei colaborari de succes cresc semnificativ.
Limba germana in turism. Turistii din tarile vorbitoare de limba germana au obiceiul sa calatoresca frecvent, si apreciaza ospitalitatea. Astfel, comunicarea cu acestia in limba germana poate facilita confortul pe perioada sederii la un hotel sau pensiune. De asemeni, o cariera de ghid turistic in limba germana, poate fi imbunatatita prin intermediul unui curs de specialitate.
Germana in domeniul stiintei si al cercetarii. Limba germana este a doua cea mai folosita limba in stiinta si tehnologie. Germania se claseaza pe locul trei in topul tarilor cu cea mai mare contributie adusa stiintei si cercetarii, si ofera burse de cercetare pentru oamenii de stiinta din strainatate.
Limba germana in comunicatie. Evolutia mass-mediei, a tehnologiei informatiei si a tehnologiei comunicarii, creste nevoia unor oameni capabili sa comunice fluent in mai multe limbi. O gama larga de site-uri importante sunt redactate in limba germana, iar Germania se situeaza pe locul 5 in ceea ce priveste publicarea anuala de carti noi. Astfel, cunoasterea limbii germane ofera un acces mai bun la informatie.
Oportunitatile pe care le ofera limba germana. Germania ofera anual un numar semnificativ de burse de studiu, disponibile tinerilor straini din multe tari, iar profesionistilor si muncitorilor calificati le sunt oferite oportunitati speciale.

Cursuri de limba germana la Scoala Engleza Craiova

Scoala Engleza Craiova este liderul de piata al organizatorilor de cursuri de limbi straine in Craiova si in sud-vestul tarii, si pune la dispozitia cursantilor o gama variata de cursuri de limba germana:

  • cursuri germana de grupe (adulti); 
  • cursuri germana individuale (adulti); 
  • cursuri germana pentru firme; 
  • cursuri germana pentru copii (grupe mici).

Scoala Engleza Craiova este solutia ideala pentru cei ce vor sa urmeze cursuri intensive de limba germana, cursuri de specialitate sau cursuri pentru mediul de afaceri. Intra pe englezacraiova.ro, si informeaza-te cu privire la tipul de curs de limba germana de care ai nevoie.