Pasi pentru o demachiere corecta

Demachierea este o activitate obligatorie pentru care orice femeie trebuie sa aloce timp in fiecare seara. Ignorarea acestei actiuni va avea efecte negative asupra pielii. O demachiere corecta utilizand produse bio pentru demachiere permite pielii sa respire, sa se regenereze.

Curatarea pielii tine infectiile, acnea si ridurile departe!

Pasii de urmat in procesul de demachiere sunt simpli dar eficienti:

1. Primul pas este demachierea ochilor si consta in indepartarea machiajului din zona ochilor. Se incepe cu ploapa superioara iar apoi cu cea inferioara. Ulterior, se indeparteaza si rimelul (mascara) de la nivelul genelor. Fiind o zona extreme de delicate, de sensibila se recomanda utilizarea de produse bio de demachiere de calitate.

2. Al doilea pas este demachierea buzelor: un aspect care de cele mai multe ori este neglijat si conduce la uscarea si craparea buzelor. O demachiere corecta (indepartarea rujului sau a creionului de buze) va ajuta buzele sa ramana catifelate. Cu ajutorul unui disc de bumbac se maseaza usor buzele de la exterior spre interior, pana cand se indeparteaza toate impuritatile.

3. Al treilea pas este demachierea tenului: se utilizeaza solutii de demachiere aplicate prin miscari ciruclare pe toata suprafata tenului. Dupa aceasta operatiune, se sterge tenul cu un servetel sau laveta (prosop de fata) curata. Demachierea tenului are ca scop evitarea iritatiilor si a punctelor negre. Se incepe cu mijlocul fetei catre tample, frunte, coborand catre barbie si gat. Dupa parcurgerea celor 3 pasi, trebuie sa se utilizeze o lotiune tonica cu rol de inchidere a porilor si de revigorare a tenului. Lotiunea tonica se poate aplica cu un disc demachiant prin miscari circulare timp de un minut.

Daca esti adepta demachierii utilizand produse bio, iti recomandam Sabedoria.ro – un magazine online cu produse bio de calitate la preturi avantajoase. Achizitioneaza doar acele produsele potrivite pielii tale care iti vor oferi un aspect proaspat si luminos.