De ce sa alegi oferte pe PriceZebra de Smart TV?

Pentru distractie totala si o calitate impecabila clientii au inceput sa cumpere un nou tip de televizor, Smart Tv-ul, o revolutie tehnologia absoluta pe piata de profil. Smart Tv-ul, pe care il gasiti si in oferte pe PriceZebra, este un sistem complet numai bun pentru distractie pe saturate si experiente originale. De ce spunem asta? Un smart tv are acces la internet, poate reda continut multimedia disponibil in formate dintre cele mai diverse, permite conectarea la alte dispozitive si sharing-ul, redarea de muzica si filme la o calitate inalta.

Pe langa toate acestea televizoarele Smart din oferte pe PriceZebra au procesoare si spatii de stocare foarte mari pentru a putea viziona mai tarziu serialele preferate sau a instala jocurile de care v-ati indragostit. Se pot descarca si aplicatii din store, se pot optimiza functiile existente cu programele speciale, puteti avea o experienta completa cu ajutorul programele preinstalate pe Smart TV. Pe Smart TV din oferte pe PriceZebra se pot urmari emisiuni online si se pot descarca aplicatii, se poate naviga pe internet cu un browser web, se pot viziona filmarile din vacanta sau pozele de la nunta. Conexiunile pot fi de tip bluetooth sau wireless, unele modele accepta si conexiune normal cu un cablu de internet si mufa Ethernet. In cazul urmarii programelor sau filmelor, Smart Tv-ul poate afisa informatii suplimentare, poate schimba substitrari si poate reda coloana sonora in mai multe limbi, poate afisa si programul tv.

Tunerele tv duble permit vizionarea de doua canale simultan, sistemele de operare instalate, Android TV, webOS, Smart HUB, Firefox OS, Roku, sunt performante, functiile speciale de claritate a imaginii, sunetului sunt deosebit de utile. Redarea in 3D si split screen-ul, care permite vizionarea simultana a mai multor posturi tv sunt alte caracteristici pentru care merita sa va cumparati un televizor de acest tip consultand oferta afisata pe pricezebra.ro.