Ziua internationala a pisicilor

Zile de nastere a copiilor nostri, aniversarilor celor dragi, ziua nationala a tarii noastre, ziua mamicii… Atatea zile de sarbatorit si nici una pentru micutele pisicute. Acum, mai nou, a aparut si aceasta zi a pisicilor. In data de 8 august se sarbatoreste ziua internationala a pisicilor.

In aceasta zi, felinele trebuie sa fie rasfatate cum se poate mai bine, si in special trebuie lasate sa faca ce le place lor mai mult, si anume sa se joace cu gherutele pe canapea. Pentru ca intotdeauna este bine si fumos sa aflam cate ceva nou in fiecare zi, astazi vom afla cateva lucruri care nu le stiam despre pisicile noastre si in urma carora vom lua o decizie si cu privire la ce cadou ii putem oferi felinei indragite de toata lumea. In ceea ce priveste dresajul, felinele nu pot avea niciodata parte de o pedeapsa. deoarece nu o vor respecta. Un alt lucru pe care nu l-am aflat inca despre pisici este ca ele, atunci cand se saluta, isi ating nasul intre ele.

O caracterisrica comuna la multe animale este sensibilitatea fata de dezastrele natural. La acest capitol, pisicile simt atunci cand are loc un cutremur. Ultimul lucru pe care il mai aflam despre pisicile noastre este ca ne manipuleaza foarte usor.