Cele mai ciudate aspecte ale culturii japoneze a sexului

Super Free. Super Free este un club social in Waseda University cunoscut pentru petrecere nebune. Pe la mijlocul anilor 1990 clubul a devenit raiul violurilor. Cel care conducea clubul nu avea rezultate prea bune la invatatura asa ca a fost exclus de la universitate si a studiat in alta institutie de invatamanant de mana a doua. Toate acestea s-au datorat concentrarii prea mari asupra proiectului acestui club social. In timp, in interiorul clubului s-a dezvoltat o structura piramidala pentru promovare la nivel de petrecere.

Grupurile erau impartite in prima coarda, rezerve si baietei, depinzand de pozitia lor in ierarhie. Biletele pentru petrecerile masive costau 4.000 de yeni pentru barbati si 3.000 de yeni pentru femei. Dupa evenimentul principal urma o tura zdravana de baut pe saturate. Barbatii care luau parte la petrecere se asteptau la sex, crezand ca femeile care participau la petrecere urmareau sa isi gaseasca un partener de amor. Barbatii urmareau sa se imprieteneasca cu femeie de la universitati mai proaste, le invitau la evenimente, le imbatau si le violau in grup. Ca sa se asigurec a nu ajungeau pe mana politiei, femeile erau fotografiate si santajate cu dezvaluirea publica a rusinii. Pana la urma au fost arestati toti cei vinovati. pub Masanobu Sato. Un angajat al unei companii japoneze de jucarii sexuale, Masanobu Sato are un hobby care se potriveste manusa cu jobul pe care si l-a ales si l-a facut si faimos pe langa toate acestea. Este considerat campion mondial la… masturbare. Chiar a participat si la un event in San Francisco, unde a dat sfaturi celor care voiau sa atinga performante solo fara prea mare efort. Este si campion mondial la masturbare de cursa lunga, asta insemnand ca starea de excitare sa fie maxima cat mai mult si erectia sa tina mult timp, fara a interveni orgasmul. Interesant e ca Sato are o viata cvasi-normala in ciuda pasiunii sale mai putin ortodoxe. El are prietena si o rutina zilnica care implica masturbarea, desigur. Prietena sa nu are probleme cu acest hobby si crede ca e ceva normal, atata vreme cat ii face placere.

Cu toate astea, fata spune ca au intretinut relatii sexuale doar de cateva ori pe an din pricina lipsei de interes pentru asa ceva, insa sunt fericiti impreuna. Succesul acestei practici tine de imaginatia deborbadanta a barbatului si de inotul zilnic, ceea ce ii permite sa reziste foarte mult pana sa aiba orgasm. Foarte importante sunt si jucariile sexuale de la locul de munca, ideale pentru erectii puternice, dar nefinalizate cu orgasm. Sato recunoaste si ca multe dintre abilitatile sale deosebite sunt mostenite de la parinti, care l-au inzestrat cu material genetic de calitate.