Fii tot timpul ''fashion''

Femeile isi doresc sa fie mereu in pas cu moda. Tot timpul “fashion” si in tendinte. Numerosi designeri reusesc si in ziua de astazi sa dicteze, oarecum, care sunt obiectele vestimentare vedeta si ce culori ar trebui sa alegem.

Fiecare dintre noi ar trebui sa inteleaga, ca moda, inseamna implicare, creativitate, indrazneala, libertate de exprimare, curaj, eleganta. Moda ne-a largit tuturor, orizonturile, ne-a impins dincolo de limite, ne-a facut mai expresivi, mai rafinati, mai increzatori, mai expresivi.

Fiecare dintre noi ar trebui sa aiba propriul stil, un stil ce il defineste, ce il face sa fie unic, aparte. Daca nu ti-ai gasit inca stilul, ai in jurul tau multiple surse de inspiratie. Poti apela la revistele de moda, poti arunca o privire la unele emisiuni de profil.

Iar daca iti doresti sa ai stil atunci trebuie sa depui putin efort in a descoperi cu ce anume iti sta bine, ce culoare iti scoate in evidenta trasaturile, ce croiala te avantajeaza.Nu poti pur si simplu sa arunci, la voia intamplarii, niste haine pe tine si sa spui ca ai stil.

Stilul, spre deosebire de moda, este vesnic. Cum te prezinti, asa vei fi perceput de catre cei din jurul tau. Stilul vestimentar este ca o carte de vizita. Cand vine vorba de de stilul vestimentar al unei femei nu poate fi neglijata atitudinea, felul in care o haine este purtata. Pana la urma femaia este cea care imbraca haina, nu haina o imbraca pe femeie.

O femeie stilata este de admirat si cu adevarat de apreciat pentru ca reuseste sa gaseasca un echilibru intre exterior si interior. Degeaba porti cea mai scumpa si eleganta rochie daca din atitudinea ta nu lasi sa se perceapa rafinamentul, finetea. Sa ai stil inseamna sa poti combina cu succes, cu gust, niste obiecte vestimentare si sa le porti cu o anumita atitudine, sa emani incredere si sa iti evidentiezi atuurile.