Ai grija de parul tau in mod natural cu produse keune de la Allbeauty

Degradarea firului de par si pierderea vitalitatii sale sunt efecte normale de durata care pot sa distruga complet podoaba capilara. Parul nostru este foarte simplu sa se imbolnaveasca avand in vedere ca si structura sa depinde mult de ceea ce mancam, pe unde umblam, cat de poluat e mediul, cu ce alegem sa ne spalam la dus si mai ales cat de des ne tratam problemele pe care acesta ni le semnaleaza.

Din fericire, femeile au la indemana gama de produse keune disponibile si pe Allbeauty, magazin online de produse cosmetice profesionale, si cele mai bune preturi pentru a se putea ingriji oriunde si oricand. Astfel, pentru o coafura perfecta si un fir de par rezistent la orice fel de operatiuni executate la nivelul parului puteti sa va cumparati un lac fixativ uscat, ideal pentru situatiile in care atmosfera in care umblati e foarte umeda. Firele de par isi vor recapata stralucirea si vor fi si mai rezistente dupa aplicarea sa.

Produse keune pentru par vopsit

Parul colorat e si mai pretentios decat cel normal, asa ca printre produse keune se numara si un tratament pentru parul colorat, cu foarte multe proteine vegetale si substante naturale hidratante si fortifiante. Parul ondulat e la fel de sensibil, asa ca are nevoie de o atentie speciala pentru a deveni matasos si simplu de aranjat in orice fel. Din gama de produse keune de pe allbeauty.ro nu putea lipsi fluidul nutritiv leave-in pentru par poros sau deshidratat, 100% natural, cu proteine din grau, B5, vitamina E si complexul Keravis. Dupa aplicarea produsului, parul va fi usor de pieptanat, de aranjat, mai rezistent si hidratat.

Stralucirea intensa pe care vi-o doreati dintotdeauna si fixarea perfecta se obtin doar cu gelul Keune Ultra Forte din oferta Allbeauty, un produs premium care are in componenta un complex de vitamine care au grija de firul de par in mod continuu. Nu in ultimul rand, pentru scalp cu probleme, puteti apela la lotiunea keune Derma Exfoliant, ideala pentru refacerea echilibrului scalpului si disparitia matretii.