Servicii rent a car in Bucuresti

Servicii rent a car in Bucuresti Firmele ce se ocupa cu inchirierea de masini in Bucuresti sunt din ce in ce mai raspandite in ziua de astazi. Ele sunt cel mai des apelate de oamenii ce nu locuiesc in acest oras, dar vin cu ocazia serviciului sau a altor treburi.

Motivele pentru care oamenii pot inchiria masini sunt foarte variate, cele mai comune fiind:

1. Intalniri de afaceri

Afacerile exista in toata tara, insa cele mai multe si unele dintre cele mai importante iau nastere in Bucuresti. Totusi oamenii care sunt pregatiti sa incheie o afacere din aceasta tara nu sunt domicilati toti in Bucuresti. Acestia pot veni aici ori cu propria lor masina, ori din diverse motive isi pot dori sa inchirieze o masina, fiind o varianta mai economa si mai eleganta decat utilizarea taxiurilor. In functie de motive, masinile care sunt inchiriate din motivele unui business trip se impart in:
- masini econome (de exemplu VW Polo, Dacia Sandero, Chevrolet Spark), automobile care constau intr-o capacitate mica a motorului si o marime mica a intregului vehicul, determinandu-l sa aiba un consum redus si o fiabilitate crescuta pe aglomeratele bulevarde ale Bucurestiului
- masini luxoase (de exemplu seriile Mercedes AMG, Mercedes Class S, BMW M5, Audi A4). Aceste autovehicule se impun prin felul in care arata. In functie de aceasta, clientii pot arata ca vor sa puna la cale o afacere importanta, ca au avut succes in episoadele anterioare, vor sa inspire incredere etc. Totodata, in functie de modelul masinii si de capacitatile acesteia se pot deduce multe despre omul care a optat sa conduca un astfel de vehicul. Masinile de lux pot fi atat niste limuzine pretentioase care isi rasfata pasagerii, iar dintr-o singura schimbare a modului de sofat se pot transforma in niste bolizi foarte puternici ce ar surpinde in multe cazuri si soferii profesionisti.

2. Turismul

In Romania nu exista foarte multe aeroporturi, cel mai cunoscut fiind cel de la Otopeni. De aceea, cei mai multi turisti din strainatate prefera sa vina cu avionul pana in Bucuresti, iar de aici sa isi inchirieze o masina cu care sa plece mai departe pe perioada concediului. Acestia isi pot alege masinile si in functie de locurile pe care doresc sa le viziteze si lucrurile pe care doresc cu adevarat sa le faca aici. Astfel, daca motivul principal ar fi de exemplu drumetiile pe munte, turistii vor opta pentru o masina 4x4, dar daca destinatia lor este litoralul, probabil isi vor dori o masina economa pentru a isi pastra mai multi bani pentru distractie, ori o masina decapotabila pentru a se racori in timpul sofatului.