Mananca bine si sanatos comandand mancare libaneza de la Mezze

Esti ceea ce mananci. Asa spune o vorba din popor. O gustare plina de vitamine, cu o aroma care te face sa iti doresti sa mai mananci o portie, iata cum trebuie sa arate orice inceput de zi. Daca ziua continua la pranz cu o mancare gatita sanatoasa, plina de ingrediente foarte bune pentru organism si hranitoare, iar seara se mananca iarasi o mancare usoara, la fel de sanatoasa, cu siguranta ca viata va fi mai frumoasa, indiferent de ce se intampla in jur.

Daca v-ati saturat de fast-food si de mancare prea grasa sau cu foarte multe ingrediente nu tocmai bune pentru corpul uman, ar trebui sa incercati neaparat mancarea cu specific libanez, recunoscuta pentru ingredientele sale foarte sanatoase si bine tolerate de organism si cu o savoare pe care cu siguranta nu o veti uita.

Ce are asa de deosebit aceasta mancare libaneza?

In primul rand, e o combinatie unica intre mai multe bucatarii, imbinand aromele mediteraneene cu cele din Orientul Mijlociu, are la baza doar carnuri usoare, fara preparate foarte grase, se foloseste din plin ulei de masline la aproape orice preparat. Branzeturile fine, pestele, puiul, legumele proaspete si ierburile aromatice sunt un alt motiv care recomanda mancare libaneza pentru orice fel de petrecere reusita sau pentru o seara in doi.

In Bucuresti, puteti comanda oricand mancare libaneza de la Mezze, unul dintre cele mai bune locuri unde veti gasi mereu cea mai buna si mai proaspata mancare cu specific libanez. De aici puteti sa comandati salate delicioase, de varza alba Malfouf, salata de masline cu ardei gras verde, gras rosu, rosii gustoase si zemoase si usturoi sau pasta de tomate, dar si salata de rosii cu busuioc, salate de patrunjel si grau, deosebit de sanatoase. O salata libaneza merge foarte bine langa niste aperitive calde sau sarmalute in foi de vita, mousaka, moudardara, linte cu orez si ceapa prajita, djej jawaneh, aripioare de pui cu sos. De asemenea, puteti sa cereti si un gratar excelent Halloumi grill, Branza Halloumi la gratar sau Arayes Kafta, Lipie umpluta cu carne de vita si oaie la gratar ori chiar Lahme Meshwe, Frigarui din vita. La desert nu aveti cum sa ratati Baclavaua cu nuca, Kashta Bel Asal, Caimac cu miere, fistic si banane si cu atat mai putin gustosul Rez Bel Halib, Orez cu lapte si apa de trandafiri.

V-am facut pofta? Nicio problema. Echipa Mezze va sta la dispozitie chiar acum pentru a prelua comanda. Accesati mezze.ro si lasati-va rasfatati in cel mai placut mod!