Solutia Premium de Aparate vending Lavazza Blue prin Nordexim Coffee Services

Lavazza este numarul 1 in Italia din punctul de vedere al calitatii si consumului per locuitor. Faimosul brand este accesibil in Romania prin aparatele vending Nordexim Coffee Services, disponibile intr-o gama variata pentru cele mai pretentioase gusturi.

Fiecare ceasca de cafea va incanta intotdeauna cu aceeasi calitate exceptionala si inegalabila Lavazza pentru ca valorile Lavazza sunt calitate si inovatie. De aceea, peste 17 miliarde de cesti de cafea Lavazza sunt consumate in fiecare an in lume.

Lavazza Blue reprezinta solutia Premium Nordexim Coffee Services pentru automatele de cafea Lavazza. Automatele folosesc capsule Lavazza Blue pentru a obtine o cafea autentic italiana. Sistemul Lavazza Blue ofera insa si posibilitatea de a prepara bauturi clasice obtinute din cafea instant sau cafea boabe, la aceleasi standarde de calitate ca o cafea obtinuta de la un restaurant de profil.

Capsulele Lavazza sunt create pentru a functiona intr-o sinergie perfecta cu aparatele vending Nordexim Coffee Services pentru a oferi un espresso perfect. Capsulele sunt ambalate in vid pentru a pastra prospetimea si savoarea cafelei Lavazza, exact ca un pachet de cafea proaspat deschis. Sistemul exclusivist si inovativ dezvoltat de Lavazza permite perforarea capsulei de catre automat prin intermediul unui sistem cu o finete crescuta si trecerea apei prin interiorul capsulei. Prin modularea presiunii din capsula in acest mod este creata o preinfuzare, obtinandu-se astfel un maximum de savoare si aroma.

Capsulele sigilate pastreaza astfel blend-ul intr-o atmosfera controlata, cu aroma intacta si prospetime pana cafeaua ajunge in recipient. In plus, capsulele Lavazza sunt biodegradabile si protejeaza mediul.

Cafeaua instant Lavazza se adreseaza cu precadere consumatorilor tineri si ofera doza de energie zilnica intr-o singura portie, la standardele de calitate Lavazza.

Aparatele vending Lavazza Blue sunt dotate cu tehnologie de ultima ora de la Necta, cunoscute pentru fiabilitate si design modern si se remarca prin usurinta de utilizare, datorata unei interfete simple si clare, si intretinere facila, realizata de Nordexim Coffee Services.

Solutia Premium Nordexim Coffee Services este disponibila pentru patru tipuri de automate: Blue Canto, Colibri , Kikko si Brio 3, fiind cele mai cerute solutii Lavazza de catre consumatorii nostri.

Aparatul de vending Blue Canto, certificat original de Lavazza, este un automat cu design compact si modern cu 18 selectii disponibile si o autonomie de 650 de cupe. Odata cele 650 de portii epuizate, Nordexim Coffee Services se va ocupa de intretinere, mentenanta si refacerea stocurilor.

Blue Canto are optiune de preselectie a cantitatii de zahar pentru fiecare cupa si poate utiliza capsule Lavazza, cafea instant sau cafea boabe Lavazza, cafea fara cofeina, dar si ceai, lapte si ciocolata. Printre cele 18 optiuni disponibile se numara, bineinteles, espresso, lung sau scurt, dar si capuccino, moccacino si instant cu lapte.

Automatul de cafea se poate racorda la reteaua de apa curenta sau poate opera pe baza de rezervor de apa. Exista un spatiu amplu dedicat montarii diferitelor sisteme de plata, cu diferite optiuni: jetoane, monede, bancnote sau cartele magnetice, in functie de preferintele si necesitatile consumatorilor nostri.

Fabricat in Italia, aparatul vending Lavazza Blue Canto respecta toate normele UE in domeniu si are dimensiunile 1830 mm inaltime, 760 mm latime, 650 mm adancime si o greutate de 170 de kg.

Aparatul vending Colibri Blue este produs tot de Necta, lider pe piata automatelor de cafea, si are o autonomie mai mica, de 180 de cupe, cu 6 selectii disponibile si preselectie de zahar. Poate utiliza doar capsule Lavazza, ceai si lapte si are aceleasi facilitati de racordare la reteaua de apa sau rezervor propriu ca si Blue Canto. Poate accepta toate modalitatile de plata si are dimensiunile de 750 mm inaltime, 490 mm latime, 410 mm adancime si cantareste aproximativ 38 de kg.

Colibri Blue este un aparat vending de cafea Lavazza destinat cu precadere companiilor de marime medie sau spatiilor publice cu trafic mediu de persoane. Cele 6 optiuni oferite de Colibri Blue sunt : espresso, espresso lung, espresso cu lapte, cappucino, ceai si lapte. Brio 3 Blue beneficiaza de acelasi design modern si functional ca si celelalte aparate vending Lavazza Blue ce fac parte din solutia Premium oferita de Nordexim Coffee Services. Autonomia aparatului este de 300 de cupe, cu 12 selectii disponibile si utilizeaza capsule Lavazza, dar si ceai, lapte sau ciocolata.

Brio 3 ofera posibilitatea de preselectie a zaharului, accepta toate modalitatile de plata sau la liber si se poate racorda la reteaua de apa curenta. Dimensiunile sale sunt de 780 mm inaltime, 540 mm latime, 800 mm inaltime a stativului si aproximativ 67 de kg greutate.

Printre optiunile oferite de Brio 3 se numara espresso, lung sau scurt, cappuccino, cappuccino cu ciocolata, ciocolata forte sau latte macchiatto.

Cel de-al patrulea aparat din gama Lavazza Blue, oferit de Nordexim Coffee Services, este Kikko Blue si are o autonomie de 500 de cupe, 15 optiuni disponibile si preselectie de zahar. Toate optiunile de plata si racordare la reteaua de apa sunt disponibile si optimizate, iar dimensiunile sunt de 1700 mm inaltime, 540 mm latime, 690 mm adancime si o greutate aproximativa de 115 kg.

Fabricat in Uniunea Europeana (Italia), Kikko Blue ofera ca optiune speciala espresso cu ciocolata si cappuccino cu ciocolata, pe langa celelalte optiuni, prezente in oferta celorlalte aparate vending Nordexim Coffee Services.